Tienvarsien siivoustalkoot jatkuvat viikonlopun yli

Tienvarsien siivoustalkoot jatkuvat viikonlopun yli

Tiistaina 8.5. hääri pieni joukko talkoolaisia pitkin päivää kylän tienvarsilla. Maanantaina ja tiistaina myös koululaiset hoitelivat "omaa tonttiaan". Kiitos koululaiset ja opettajat sekä Leena, Esko, Raija, Markku, Kaisu, Kari, Noora, Risto, Tero ja Kaarina - tässä siis vain toimituksen tiedossa olevat, kiitos muillekin!

Työtä olisi kuitenkin vielä tehtävänä ja jätesäkkejä jäljellä.

Tienvarsien siivoustalkoot jatkuvat viikonlopun yli, su 13.5.2018 saakka. Erityistä huomiota kaipaisivat Lopentien Nummituvan mäki sekä tienvarret ja bussipysäkit aina Vihtijärven levikkeille saakka.

Hae jätesäkkejä ja Vihtijärvi-heijastinliivit päällesi ja nokkapihdit lainaan Syökerin tuvalta ja ilmoita Kaarinalle 044 2760 004 urakkasi päätteeksi, mistä täysiä jätesäkkejä tarvitsee noutaa. Kahvi- ja pullatarjoilu talkoolaisille jatkuu Syökerin tuvalla vielä loppuviikon. Vinkki: kottikärryt olisivat myös kätevä apuväline, ettei säkkejä tarvitse kantaa käsissä.

Kevät yllätti taas roskien kerääjät, ja paikoin kasvusto on jo melko pitkää. Vahingosta viisastuneena järjestetään seuraavat kylän tienvarsien roskienkeräystalkoot toivottavasti huhtikuun puolella, kyläsuunnitelman mukaan joko ensi- tai seuraavana vuonna.

(9.5.2018 KP)